Educadora i Tutora

Judit Teixidor

Sóc la Judit Teixidor. Sóc mestra d’educació infantil especialitzada en anglès per la Universitat de Girona. També tinc formació en educació emocional i primers auxilis.
Pel que fa a l’educació no formal, he treballat 7 anys, primer com a pre-monitora i actualment com a monitora, a l’Associació de Casals Esportius de Porqueres amb els infants de 3 a 5 anys.

Els últims anys, he estat de pràctiques a l’Escola Bressol Municipal “Els Belluguets” de Cornellà del Terri i a l’escola “El Gegant del Rec” de Salt.

Actualment sóc tutora dels lactants de la Llar d’Infants “El Molinet” de Monells i treballo amb infants de 3 a 12 anys a una acadèmia d’anglès de Banyoles.

Anna Quintà

Sóc l’Anna Quintà. Mestre d’educació infantil especialitzada en arts visuals i plàstiques.

Actualment estic estudiant un màster sobre dificultats d’aprenentatge i trastorns del desenvolupament i, al mateix temps, curso una formació de llenguatges artístic a l’etapa d’educació infantil i llengua de signes.

Pel que fa l’educació no formal, sóc monitora de lleure i he estat cinc any dins l’equip de monitors i monitores d’una associació escolta i guia de Figueres.

Actualment treballo de tutora de P2 a la Llar d’Infants El Molinet, a Monells.

Sandra Delgado

Sóc la Sandra Delgado i sóc tècnica d’educació infantil per l’Institut de la Bisbal d’Empordà. També tinc formació en primers auxilis per a infants, el curs de monitora de lleure i manipulació d’aliments.

Actualment estic estudiant el grau de mestra en educació infantil a una universitat a distància. He treballat a l’escola bressol “Trapelles”, de Celrà, i també a “El Cau de les goges” de Sant Julià de Ramis.

Des del curs 2014/2015, sóc educadora a la Llar d’Infants “El Molinet”, de Monells.