Excursions

11 Mai

Aquesta darrera setmana els nens i nenes de P2 han anat d’excursió dues vegades!

  • El dimarts, varen anar a veure el Pot Petit al teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà. El Pot petit va oferir un teatre amb cançons pròpies i originals. Els infants van quedar ben bocabadats amb el seu espectable! A més a més, en aquest esdeveniment també hi van assistir nens/es d’altres escoles i llars d’infants. Va ser tot un éxit!
  • El divendres, varen anar a la sala polivalent de Cruïlles a veure el teatre que realitzaven els nens/es de l’escola “Les Gavarres” (Cruïlles). A continuació, un cop acabada l’obra de teatre vam anar al pati de l’escola “Les Gavarres”. Allà, ens van convidar a esmorzar a tots els infants! I finalment, van poder jugar al pati de l’escola. Va ser un matí molt divertit!
    Moltes gràcies per convidar-nos.