Anem a veure teatre!

14 Mai

El divendres passat 11 d’abril els infants de P2 van anar a veure teatre. Voleu saber on? A la sala polivalent de Cruïlles! I sabeu qui feia el teatre? Els nens/es de l’escola “Les Gavarres” (Cruïlles).

L’obra de teatre narrava la història d’una tribu d’indis. Els infants van quedar bocabadats en veure aquells indis! Portaven la cara pintada, una corona amb plomes ben grosses de tots colors i uns vestits de pell ben adornats. Així com també, van veure que els indis viuen en unes tendes anomenades “tipi“. Que…per cert…nosaltres en tenim un a l’aula! Finalment, també van veure que els indis ballen danses i canten cançons!

          

A continuació, un cop acabada l’obra de teatre dels nens/es de cicle infantil, vam anar al pati de l’escola “Les Gavarres”. Allà, ens van convidar a esmorzar a tots els infants!

Finalment, els infants van jugar al pati de l’escola amb tots els nens/es de l’escola “Les Gavarres” i els de l’escola “Pedra Dreta” de Sant Sadurní de l’Heura.

Va ser un matí molt i molt divertit!!!!!!

Moltes gràcies per convidar-nos.