Sessions de música amb la Núria

09 Abr

 

Aquesta setmana passada es van finalitzar les sessions de música que ens feia la Núria. Cada divendres la Núria ens duia diferents materials (djembes, teles, campanes, etc.) i amb aquests descobríem diverses possibilitats sonores i/o de moviment. També formulava diverses propostes a través de les quals també coneixíem possibilitats sonores i de moviment del nostre propi cos.

I sabeu què? A cada sessió ens acompanyava una nina molt bonica anomenada Xisca. La Xisca sempre que arribava dormia i nosaltres la despertàvem perquè pogués gaudir de la sessió amb tots/es nosaltres.

Mireu que bé que ens ho hem passat!

Finalment, volem agraïr-li a la Núria tot el que ens ha ensenyat. Ha estat un plaer que hagi pogut venir i acompanyar-nos. Gràcies, ha estat una experiència fantàstica!